کشور هایی که زیتون های خوشمزه تولید می کنند

علیرغم منشأ مشترک آنها، زیتون های سفره و OO به روشی متفاوت مورد تجزیه و تحلیل و مطالعه قرار گرفته اند.

و تعداد زیادی از مطالعات پارچه مبلی ترک که شواهد علمی فعلی را در مورد اثرات سلامتی مرتبط با مصرف OO (به ویژه OO فوق بکر) حمایت می کنند، می توانند یافت می شود.

در مقابل، می توان کمیاب بودن مطالعات را در زیتون های سفره ای، یعنی مطالعات in vitro، in vivo و انسانی تأیید کرد.

هدف از بررسی حاضر گردآوری بهترین زمان مصرف پودر سنجد شواهد موجود در رابطه با ترکیبات و اثرات سلامتی مورد انتظار از مصرف زیتون سفره و عوامل موثر بر ویژگی‌های تغذیه‌ای، غیرتغذیه‌ای و ارگانولپتیک آن بود.

روش‌های جستجو برای مطالعات و بررسی‌ها در مورد این موضوعات با استفاده از پایگاه‌های اطلاعاتی PubMed و Scopus بین ژانویه تا مه 2019، در دوره زمانی انتشار نامحدود انجام شد.

تولید و مصرف زیتون سفره در سراسر جهان
بر اساس گزارش شورای بین المللی زیتون، طرز تهیه زیتون سیاه تولید جهانی زیتون رومیزی از فصل 1-1990 تا فصل 17-2016 به طور سیستماتیک از 950000 تن به 2889000 تن افزایش یافته است.

اکثر تولیدات در اتحادیه اروپا (EU)، به ویژه از کشورهای مدیترانه (اسپانیا، یونان، ایتالیا و پرتغال) واقع شده است.

دیگر کشورهای تولیدکننده مهم عبارتند از مصر، ترکیه، سوریه و مراکش (3،4).

مصرف جهانی زیتون های رومیزی نیز از فصل 1-1990 افزایش یافته است.

اگرچه به شیوه ای ملایم تر، و به 2724000 تن رسیده است، جایی که مصر، ترکیه و الجزایر مصرف کنندگان اصلی آن بودند (5).

در فصل 17-2016، مصرف اتحادیه اروپا 572000 تن بود که اسپانیا مصرف کننده اصلی بود(6).

میوه زیتون یک دروپه تک دانه با لایه بیرونی گوشتی است که از نظر ساختاری می تواند به سه قسمت تشریحی مجزا مانند اپی کارپ (پوست)، مزوکارپ (پالپ یا گوشت) و اندوکارپ (مغز) جدا شود که حاوی دانه است (7. 8).

اپی کارپ یک بافت محافظ است که 1⋅0-3⋅0 درصد وزن دروپ را نشان می دهد.

رنگ اپی کارپ با بلوغ تغییر می کند قیمت روفرشی کشدار ترک ۱۲ متری و در مراحل اولیه رشد از سبز روشن به دلیل تجمع کلروفیل به سبز کم رنگ، زرد نی، صورتی، صورتی بنفش و سیاه تبدیل می شود.

تغییرات رنگ مشخصی که رخ می دهد ناشی از غلظت نامتعادل و متفاوت رنگدانه های اصلی زیتون مانند کلروفیل ها، کاروتنوئیدها و آنتوسیانین ها است (8). اپی کارپ و مزوکارپ قسمت خوراکی را تشکیل می دهند

  • منابع:
    1. Table olives and health: a review
  • تبلیغات: 
  1. ایزوگام یک پوشش تخصصی برای سقف هاست
  2. شامپو یکی از پر فروش ترین محصولات بهداشتی به شما می آید
  3. هویج یک سبزیجات مورد علاقه آمریکاست
  4. خاستگاه زعفران و روش جداسازی گلبرگ