چای خشک دوغزال که جهان را با طعم منحصر به فرد خود تسخیر می کند، ریشه در جزیره گرمسیری سریلانکا دارد، جایی که رشد آن با شرایط اقلیمی و خاکی عالی تسهیل می شود.
محبوب ترین چای سیلان، چای سیاه سیلان است که دارای فواید سلامتی متعددی است که توسط موادی مانند آنتی اکسیدان ها، پلی فنول ها، سدیم، پروتئین ها و کربوهیدرات ها پشتیبانی می شود.
اکسیداسیونی که هنگام تولید چای سیاه رخ می دهد به تولید گروه های مهمی از پلی فنول ها از جمله کاتچین ها، تافلاوین ها و تیاروبیگین ها کمک می کند که منابع اصلی آنتی اکسیدان ها در چای سیاه هستند که فواید سلامتی مختلفی را ارائه می دهند.
پلی فنول ها آنتی اکسیدانی هستند که در چای سیاه موجود است. آنها به طور مستقیم در کاهش رادیکال های آزاد در بدن کمک می کنند و آسیب سلولی را کاهش می دهند.
آنها همچنین به کاهش خطرات سرطان و بهبود سلامت قلب کمک می کنند. آنتی اکسیدان های موجود در چای سیاه سیلان می تواند بروز تصلب شرایین را کاهش دهد و در نتیجه خطر حمله قلبی و بیماری های قلبی عروقی را به ویژه در زنان کاهش دهد.
در سراسر جهان، چای دومین نوشیدنی پرمصرف بعد از آب است. همه انواع مختلف چای از یک گیاه به نام کاملیا سینسیس می آیند. روش های مختلف برداشت و فرآوری گیاه، انواع مختلفی از چای را تولید می کند که چای سیاه یکی از آنهاست.
چای سیاه اغلب با گیاهان دیگری مانند صبحانه انگلیسی و ارل گری ترکیب می شود و طعم و عطر متفاوتی به آن می دهد. همچنین به دلیل محتوای کافئین آن شناخته شده است زیرا حاوی کافئین بیشتری نسبت به همتایان خود مانند چای سبز یا سفید است.
با این حال، محتوای کافئین موجود در چای سیاه در مقایسه با قهوه بسیار کمتر است.