مردم هزاران سال است که انگور یاقوتی سیاه کشت کردهاند، از جمله چندین تمدن باستانی که به دلیل استفاده از آن در شرابسازی مورد احترام بودهاند. انگور همچنین یک میان وعده سریع و خوشمزه است که می توانید در خانه یا در حال حرکت از آن لذت ببرید.
شما می توانید آنها را در رنگ های مختلف از جمله سبز، قرمز، سیاه، زرد و صورتی پیدا کنید. آنها به اشکال مختلف نیز وجود دارند، از کشمش گرفته تا ژله و آب میوه. انواع دانه دار و بدون دانه نیز وجود دارد.
انگور فواید زیادی برای سلامتی دارد که در درجه اول به دلیل محتوای بالای مواد مغذی و آنتی اکسیدانی آن است.
در اینجا 16 مزیت اصلی انگور برای سلامتی آورده شده است.
همانطور که می بینید، انگور یک منبع غنی از مس و ویتامین K است. مس یک ماده معدنی ضروری در تولید انرژی است، در حالی که ویتامین K برای لخته شدن خون و استخوان های سالم حیاتی است.
انگور همچنین مقادیر خوبی از ویتامین های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 را فراهم می کند. هم تیامین و هم ریبوفلاوین برای رشد و نمو مورد نیاز هستند، در حالی که B6 عمدتاً برای متابولیسم پروتئین مورد نیاز است.
یک فنجان (151 گرم) انگور حاوی 6 درصد DV برای پتاسیم است. این ماده معدنی برای حفظ سطح فشار خون سالم ضروری است.
شواهد نشان می دهد که پتاسیم در درجه اول با کمک به گشاد شدن شریان ها و رگ ها به کاهش فشار خون کمک می کند. همچنین ممکن است به دفع سدیم کمک کند و از باریک شدن شریان ها و سیاهرگ ها که در غیر این صورت فشار خون را افزایش می دهد، جلوگیری کند.
با این حال، بررسی 32 مطالعه نشان داد که مصرف پتاسیم بسیار کم و بیش از حد ممکن است منجر به فشار خون بالا شود. محققان توصیه کردند که به توصیه فعلی مصرف روزانه 4.7 گرم پایبند باشید.