هنگام صحبت با مشتریان در مورد فواید غذاهای گیاهی، یکی از نکات اصلی که سعی می کنم بر آن تاکید کنم این است که هیچ گیاهی در صدر فهرست تغذیه وجود ندارد.
بیشترین فایده گیاهان زمانی حاصل می شود که رنگ ها ادویه کاری خورشتی و طعم های مختلف را بخورید.
از آنجایی که آنها منشا گیاهی هستند، همین امر در مورد گیاهان و ادویه جات نیز صدق می کند.
سعی کنید تنوع را در وعده های غذایی خود بگنجانید. در اینجا، من به چند سوال در مورد استفاده از گیاهان و ادویه ها برای ارتقاء سلامت پاسخ می دهم.
مانند همه گیاهان، گیاهان و ادویه ها منابع عالی فیتوکمیکال ها هستند.
فیتوکمیکال ها مواد شیمیایی ارتقا دهنده سلامتی هستند که می توانند به کاهش کلسترول، جلوگیری از آسیب سلولی، مهار رشد سلول های سرطانی پودر کاری کاهش التهاب و بسیاری از فواید دیگر کمک کنند.
برخی از رایجترین ادویهها که ممکن است به نگرانیهای مرتبط با سلامتی کمک کند:
فلفل چیلی ممکن است به افزایش کنترل سطح انسولین، سلامت قلب، مدیریت وزن و کاهش چربی کمک کند.
دارچین ممکن است به پاسخ انسولین کمک کند.
سیر ممکن است به نگرانی های مربوط به قلب، مانند کلسترول بالا و فشار خون کمک کند.
زنجبیل ممکن است به درمان تهوع و استفراغ در بیماران سرطانی ادویه کاری پلویی و افراد باردار کمک کند.
زردچوبه ممکن است به درد مفاصل کمک کند و به مزایای مربوط به ضد پیری، سرطان، زوال عقل و بیماری قلبی کمک کند.
برای ارتقای سلامت چقدر باید مصرف کنم؟
هیچ مدرکی مبنی بر نیاز به مقدار خاصی از گیاهان و ادویه ها وجود ندارد.
اما این ایده خوبی است که سعی کنید بیشتر از آنها استفاده کنید.
در فرهنگ آمریکایی، ما اغلب برای طعم دادن به غذاها به نمک و فلفل سیاه تکیه می کنیم.
فلفل سیاه فوایدی دارد، اما برای مثال سیر، پودر پیاز، فلفل چیلی، پودر کاری هندی مریم گلی و پونه کوهی نیز فوایدی دارد.
- منابع:
- تبلیغات: