انار ترش دون شده از خاورمیانه و غرب آسیا به ویژه ایران و هند می آید، بنابراین جای تعجب نیست که آنها با سایر مواد آن منطقه نیز عالی هستند.
این سالاد انار ترش دون شده ترکیبی از مواد کلاسیک خاورمیانه ای است تا یک غذای ترد و با طراوت ایجاد کند که قبلاً هرگز نخورده اید. پر شده با روغن زیتون، خیار، پیاز، نخود و انار طعم مدیترانهای دارند که نمیتوانید در برابر آن مقاومت کنید.
انار ترش یکی از معروف ترین اقلام عجیب و غریب در مغازه های اروپایی است. میوه ها را می توان با رنگ قرمز روشن و تاج مشخص بالای آن تشخیص داد.
اندازه انارها بسته به نوع آنها متفاوت است. در زیر برچسب EAT ME میوه را در چندین اندازه پیدا خواهید کرد.پوسته گرد انار سفت و براق است.
انار ترش دون شده یک میوه خاص برای خوردن است و نه تنها به دلیل طعم تازه، شیرین و ترش آن. فضای داخلی آبدار شامل دانه های کوچکی است که با گوشت قرمز و شفاف پوشانده شده است که sarcotestas نامیده می شود.
غشایی که سارکوتست ها را در کنار هم نگه می دارد، درست مانند پوست، خوراکی نیست.انار که گاهی به آن انار نیز می گویند، میوه ای گرد است که نام آن به معنای «دانه فراوان» است.
پوست او ضخیم، صاف و بسیار براق است. وقتی میوه باز می شود، تعداد زیادی هسته آبدار پیدا می شود که هر کدام حاوی یک دانه است. به این دانه های گوشتی آریل می گویند و همان چیزی است که ما می خوریم.
بسته به تنوع و بلوغ انار انتخابی، انارها صورتی کم رنگ یا قرمز یاقوتی و کم و بیش شیرین و ترش هستند.فصل: بهترین انارها در ماه های سپتامبر، اکتبر و نوامبر یافت می شوند، اما اکنون می توان آنها را در تمام سال در اکثر فروشگاه های مواد غذایی خریداری کرد.