خرما در یزد میوه نخل خرما است، اعتقاد بر این است که منشاء آن در عراق بوده و برای قرنها جزء اصلی در خاورمیانه بوده است.
خرمای تازه عمدتاً در کشورهای تولید کننده به بازار عرضه می شود. در فرانسه، خرمای خشک در صورت گرسنگی کوچک یا میان وعده انرژی زا به طور گسترده مصرف می شود.
انواع مختلفی از خرما با طعم، شکل و گوشت بسیار متفاوت وجود دارد. «دگلت نور» و «مجول» به دلیل طعم خوششان از همه معروف هستند.
در اینجا 10 فایده خرما برای بدن شما آورده شده است.
خرما با 280 کالری در هر 100 گرم، منبع عالی انرژی برای ورزشکاران است. اگر می خواهید لاغر شوید، به مصرف آنها توجه کنید، زیرا کالری دارند. میوه خشک کالری و قند بیشتری نسبت به میوه های تازه دارد.
آنها حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات در 65٪، پروتئین کمی و بدون چربی هستند. خرما سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی برای بدن شماست.تجزیه و تحلیل تغذیه نشان می دهد که خرما منبع خوبی از فیبر، پتاسیم و آهن است.
آنها همچنین حاوی ویتامین ها و آنتی اکسیدان هایی هستند که برای سلامتی شما مفید هستند.
آنتی اکسیدان ها موادی هستند که با رادیکال های آزاد که اتم های ناپایدار هستند مبارزه می کنند. رادیکال های آزاد در بدن اجتناب ناپذیر هستند، اما بیش از حد آنها منجر به پیری زودرس، سرطان و برخی بیماری ها می شود.
بسیار مهم است که غذاهای غنی از آنتی اکسیدان را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا بدن خود را حفظ کنید. خرما حاوی چندین نوع آنتی اکسیدان است که گفته می شود خواص ضد سرطانی، ضد التهابی و ضد میکروبی دارند.
خوردن چند عدد خرما به عنوان یک میان وعده راه بسیار خوبی برای محافظت از سلامتی شماست، بیش از هر چیز جایگزینی سالم برای کلوچه ها، شیرینی ها و شیرینی ها است.